Am avut de curând prima mea experiență în cameră cu Alina. Este o adevărată drăguță – sau mai corect spus: o femeie cu adevărat frumoasă, mică, tânără! (Tocmai am văzut că profilul scrie 169cm. Dar poți scădea cel puțin 5cm din asta, aș spune.)
Din păcate, Alina nu face o impresie foarte accesibilă în sala clubului, dar încurajată de câteva reportaje/evaluări de aici, am vrut să ajung la fundul chestiunii. În discuția preliminară, limbajul ei corporal nu a fost foarte îmbietor, dar când am întrebat-o, a vrut să intre cu mine în cameră. (Nici eu nu mai fac asta: dacă doamna nu arată nicio afecțiune fizică sau facială în discuția preliminară -> mai căutați!)
Nu vorbisem în prealabil despre sărut. Apoi a tratat subiectul cu multă moderație. Nici mângâierile nu au fost prea multe, sa dus direct la BJ. Ea poate face asta, nu e nimic de plan aici. Aveam senzația că ea ar fi preferat să o termine cât mai repede, dar tot îmi doream să experimentez altceva. Au fost doua pozitii, mai intai ea deasupra, apoi cainele (sugestia ei -> poate nu intamplator pozitia in care esti mai putin aproape). Așa am încheiat-o, factorul vizual a fost mare pentru mine, sa simțit bine și Alina. Tocmai m-am împins din păsărică ei, ca să zic așa, "smucindu-mă" (prezervativul era bine în poziție)!
Eram sigură că mai avem destul timp, Alina a văzut altfel. După ce sa uitat la ceas, ea a spus ceva de genul două minute și apoi facem un duș. Când am întrebat-o dacă vrea să facă un duș împreună - unor colegi de aici le place să facă asta, dar nicio femeie nu mi-a sugerat asta - a râs și a spus ceva despre "extra".
Până la urmă, nu discutăm astfel de cazuri. Și-a luat banii și amenda. Uită-te la ceas: dacă nu greșesc complet, jumătatea ta de oră avea 20 de minute!
Concluzie: Alina este o femeie care ar putea câștiga mulți bani în club dacă ar găsi o atitudine diferită față de această muncă (decât cea arătată cu mine). De fapt, ar fi lucruri mici care ar fi putut transforma concluzia mea generală negativă în "extensibil cu o tendință pozitivă". Dar nu va exista o astfel de repetiție. Mă abțin de la un rating suplimentar. Poate că Alina avea o zi proastă – chiar nu părea fericită.